otrdiena, 2012. gada 6. novembris

Krāsu flešmobs

Attēla avots šeit

Brīvdienās izlasīju par krāsu flešmoba akciju starp blogiem. Par akciju vairāk var lasīt šeit un šeit.
Opciju ielikt bannerīti man blogeris gan ietiepīgi negrib atļaut - no sākuma atteicās jeb kādas bildes pievienot, bet šodien saka, ka mans pievienojamo attēlu limits, pievienojot bildi kā banneri, ir pārsniegts. Un šis pēdējais iebildums liek aizdomāties - kāds tad īsti ir tas limits un vai tagad kaut kā šo lietu varu labot.. Help - kāds nezina vairāk par šo?

Bet atgriežoties pie krāsām - pati ideja man liekas tik forša, ka ar nedēļas novēlošanos, bet arī esmu nolēmusi piedalīties.

Īsam atgādinājumam man pašai, secība (pārkopēju no šejienes) ir šāda:
  • 3.novembris - dzeltens un zelta
  • 10.novembris - oranžs
  • 17.novembris - sarkans
  • 24.novembris - brūns
  • 1.decembris - nude un taupe toņi.
Decembra krāsa lika man saprast, ka laikam jānosarkst, jo nemaz ar visas krāsas nezinu, bet nu pēc konsultēšanās ar kolēģiem un googli, secinu, ka vienkāršoti sakot tā tad laikam ir bēša, bēši pelēka un bēšīgi rozā. Ja es kļūdos - palabojiet. :)

Taupe:
Nude:


Neesmu ļoti iedziļinājusies šīs akcijas vēsturē - attiecīgi kāpēc tieši šādas krāsas izvēlētas un kur, piemēram, ir zaļa, zila un vēl citas foršas krāsas, bet arī šīs ir interesanti un jo vairāk tāpēc, ka par dažām jau tagad saprotu, ka man ļoti jāpiedomā vai un kas man tāds vispār ir mājās. Tāpat interesanti paskatīties kas ir citos blogos gozējas konkrētajā krāsā.

Nu tad - par krāsainu rudeni, meitenes! :)

1 komentārs:

  1. Izrādās, ka krāsas izvēlētas sakarā ar rudens tematiku, izlasīju krievu blogā :)
    Ideja jauka, bet nu es šoreiz šai vilcienā vairs nelekšu, gan uz vasaru kaut ko tādu varētu uzrīkot, tad arī krāsu ir vairāk :)

    AtbildētDzēst