tag:blogger.com,1999:blog-873612181695035123.post4228932903984642334..comments2024-03-28T13:58:29.166+02:00Comments on Andras balle: Ķirbju kūka andrasballehttp://www.blogger.com/profile/03569487537884488826noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-873612181695035123.post-40225830786425518122012-11-08T19:27:47.082+02:002012-11-08T19:27:47.082+02:00Laine, forši, ka pastāstīji.. kā reiz to citronu l...Laine, forši, ka pastāstīji.. kā reiz to citronu liku vairāk, jo likās par saldu, tāpat kā cepu, cepu un nelikās arvien gatava. Būs vien jāmēģina man vēlriez :)andrasballehttps://www.blogger.com/profile/03569487537884488826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-873612181695035123.post-52932227955996009462012-11-07T10:06:18.682+02:002012-11-07T10:06:18.682+02:00Musmājās kūka pēc sšīs receptes tiek taisīta ļoti ...Musmājās kūka pēc sšīs receptes tiek taisīta ļoti bieži. Jo tajā nav miltu. Bet ir ķirbis, ko citādi diezgan grūti iebarot visai ģimenei. Tad lūk kādus secinājumus esam izdarījuši: <br />1) kūka noteikti jāēd auksta un nekādā gadījumā nav jāgaida, kad cepoties tai būs gatavs vidus, jo gatava tā ir tikai atdziestot - tad to var sagriezt un ēst gabalos. Citādi tāda karsta putra vien sanāk.<br />2) viena bundža kond. piena ir drusku par daudz ( par saldu) šai receptei, tāpēc lietojam ~3/4 bundžas<br /><br />Un, attiecīgi - ja vairāk ķirbja sanāk, tad vairāk mannā jāpieber. Bet, ja taisa precīzi pēc receptes, tad galā sanāk tāda ļoti viegli griežama un ēdama, ļoti salda kūka.Lainehttps://www.blogger.com/profile/04184377277852142139noreply@blogger.com