trešdiena, 2011. gada 21. septembris

Pogu paradīze


Pirms kāda laiciņa es sabiju īstenā pogu & podziņu virtuālajā paradīzē :) un vēl pirms kāda laika saņēmu savas pogas arī pavisam reālā un taustāmā veidā! :) 

Tā nu tagad esmu tikusi pie ļoti skaistām dažādu lielumu un krāsu, bet savstarpēji saskaņotām puķēm


Mazām sārtām zemenītēm - tik košām kā būtu patiešām īstas :)


Divu krāsu āboliem



Un pavisam mazām puķītēm un sirsniņām


Pie reizes vēl pasūtīju arī sprādzītes


Viss kopā tas izskatās šādi


Nu kā Jums manas pogas? :)

Lai gan man līdz galam vēl nav izkristalizējušies secinājumi un viedoklis par tēmu "vai gribu blogā kaut ko reklamēt", tomēr par šo pogu bodi nevaru atturēties nepastāstījusi, jo tā burtiski "ierauj" sevī un liek skatīties atkal un atkal (nu tā bija vismaz ar mani)! :D  

Kas tad ir šī pogu paradīze?  - Buzzy Bee Shop no Etsy lapas.

Pieļauju, ka tagad jau visas(-i) ir sērčo pa pogu bodi, bet tām(-iem), kas izlasīs līdz galam vai patiešām taisās kaut ko tur pasūtīt, var noderēt:

1) visām bildēm ir klāt centimetru mērs - tik tiešām iesaku pirms reālā pasūtījuma vēsu galvu novērtēt pogu reālo izmēru :) es sūtīju kopā ar savu paziņu un abas bijām uz pilnīga "pogu viļņa", tāpēc ar izmēru novērtēšanu bija kā bija :D pavisam mazās puķītes un sirsniņas ir tiešām mazas vārda vistiešākajā nozīmē.. un man pagaidām nav radusies iedvesma uzsākt to piešūšanu kaut kam, tievākā pērļu adata iet cauri teju vai ar grūtībām, bet  rokās tās laikam paredzēt turēt ar pinceti. :D
2) līdzīgs stāsts ir arī attiecībā uz sprādzītēm - tās ir apmēram uz 1/2 mazākas, kā es biju domājusi.
3) podziņas atnāca ātri, ir kvalitatīvas un nav ar brāķiem vai kaut kādiem defektiem, bet, manuprāt, nav arī diez ko lētas.. tā kā sūtījām divatā, tad gan izmaksas, gan pogas dalījām uz 1/2. Šeit bildēs redzamas ir gandrīz visas, kuras pasūtīju.. un tas viss kopā bija tieši Ls7,00. Nav jau it kā daudz, ja izdala uz kopējo skaitu, bet tā kā par piecdesmit super mazo pogu izmantošanu man vēl ļooti jādomā un sprādzītes arī īsti neder tam mērķim, kur sākotnēji bija paredzētas, kopējais pirkums man liekas padārgs. Tas gan, protams, neliedz arvien turpināt priecāties cik smukas tās ir. :)
4) visbeidzot - pirms sūtat no šejienes, iesaku izmest arī kādu riņķi pa vietējām rokdarbu bodēm, jo pirms nopirku šīs, man likās, ka LV nav nevienas smukas bērnu pogas, bet tagad gandrīz katrā veikalā, pat nemeklējot, arvien pamanos ieraudzīt kādas pogas. :D

Nu tāda ir mana bilance! :) Neskatoties uz mazām niansēm, joprojām ir vairākas podziņas, ko man gribas pasūtīt un noteikti tuvākā vai tālākā laikā pasūtīšu! :)

P.S. Iepakotā veidā tas viss izskatās šādi :)

6 komentāri:

  1. Kāds krāsains prieks!Ļoti skaistas Tavas podziņas!

    AtbildētDzēst
  2. Podziņas ļoti, ļoti skaistas!:))) Paldies, ka padalījies ar info. Tiešām kārojas kaut ko tādu iegādāties...:)))

    AtbildētDzēst
  3. Skaists podziņu klāsts! Piekrītu par apsvēršanu ar vēsu prātu pirms pirkšanas internetā, it sevišķi jau izmēru ziņā var būt pārsteigumi:)

    AtbildētDzēst
  4. krāšņas podziņas un paldies par noderīgu informāciju :)

    AtbildētDzēst
  5. ļoti, ļoti skaistas podziņas - bet man laikam vēsais saprāts pat neļauj ielinkot un apskatīties... bet tā gribas iemest aci tai paradīzē :)))

    AtbildētDzēst
  6. Nu ko - pieļauju, ka pogu paradīze iespējams tikusi pie kāda jauna pasūtītāja :) priecāšos tad redzēt Jūsu pogu guvumus! :)

    AtbildētDzēst