pirmdiena, 2011. gada 12. septembris

Rudens šalle un cimdi saulrieta krāsās


Jau stāstīju par tradīciju, ka beidzamos gadus māsai vārda dienā dāvinu šalli un cimdus jeb aksesuārus jaunajai rudens/ ziemas sezonai.

Nu ko - jauns rudens, jauna vārda diena un, protams, jauna dāvana! :)

Pagājušajā nedēļā vienā blogā lasīju par skaistām zeķēm, kurās "ieadīta saule"..., lai cik tas neskanētu sentimentāli, :) bet tieši tā man gribas teikt par šo šalli un cimdiem - tie ir ļoti silti, ļoti mīksti un ļoti atgādina sauli.  :)

Visbeidzot šoreiz arī dāvanu sāku taisīt jau ļoooti laicīgi - cimdi uztapa pa Jāņu brīvdienām. Man parasti vasarā nekad neko negribas adīt, bet vienā no Jāņu dienām nezkāpēc sagribējās - tad nu ķerot sauli & lauku puķu smaržas uztapa cimdi.


Un tad no augusta, apmēram mēneša laikā šalle.


Šalli adīju patenta adījumā, kas, man liekas, vienmēr adās ļoti lēni un vēl arī "apēd" daudz dzijas. Vismaz reizes divas, ja ne vairāk, man viss jau bija apnicis un likās, ka lai cik es adītu un adītu - cik gara bijusi, tik gara ir, :D tāpēc sāku izvērtēt arī alternatīvas dāvanas iespējas.

Bet nu labs, kas labi beidzas! :) Bez steigas un stresa izadot pēdējās rindiņas, šallei punktu pieliku vārdadienas rītā. Rezultātā ir pat garāka un platāka, nekā sākumā biju domājusi. :)


Nu tad - par siltu kaklu, siltām rokām, saules pilnu rudeni un, protams, daudz laimes, māšuk! :)

8 komentāri:

  1. Burvīgi! Kas tā par dziju? Es arī gribu.

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaisti, piekrītu Diānai, dzija burvīga!

    AtbildētDzēst
  3. Ap Jāņiem adīt cimdus - cepuri nost tavā priekšā! Un saprotu tevi, kad saki, ka vasarā adīt īpaši netīk. Varbūt tāpēc, sava tuksnesī dzīojot,es tik reti adu, jo te mūžīga vasara?:)

    Ļoti skaistas krāsas! Māsa noteikti sajūsmā!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes :)

    Dzija ir no www. yarn-paradise. com, saucas "Fan Wool", bet tagad skatījos un vairs pēc tā nosaukuma nekas neatrodas. Viņa gan periodiski te ir, te pazūd, tā kā vērts varbūt pēc kāda laiciņa atkal ielūkoties.

    Sarkanā Biete - es vasarā neko neadu.. šis bija tāds - absolūti ārpus kārtas gadījums :D kad vēlme adīt sākās un beidzās ar cimdiem. Tāpēc pieļauju, ja dzīvotu tuksnesī - vispār nekad adatas rokās neņemtu.. man vasara un dzija kaut kā vnk neiet kopā. :)

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti saulaina dāvana,lai valkātājai saules pilns rudens un ziema!tas laikam par Tevi, ka ragavas taisa vasarā!Es nekādi neko nevaru iesākt laicgīgi, vienmēr sanāk vilkt uzreiz pēc galu savilkšanas...

    AtbildētDzēst
  6. Ir, ir Tev riktīga saulīte sanākusi! Cimdiņi un šalle silda pat tad, ja uz tiem tikai paskatās :) Māsai ļoti paveicies ar tādu skaisti dāvaniņu.

    AtbildētDzēst
  7. vienreizējas krāsas, man ļoti patīk!

    AtbildētDzēst