otrdiena, 2011. gada 8. novembris

PALDIES Ilzei! :)


Vakar saņēmu uzaicinājumu doties uz pastu un biju pēc Ilzes - tās, kura raksta jauko blogu Sarkanā Biete dāvanas! :) Liels PALDIES, Ilze! :) Ar Tavu dāvanu šķiet, ka man ir iestājušies Ziemassvētki, jo jūtos tieši tā un nevaru beigt smaidīt & priecāties! :) 

Jāsaka, ka paciņu no tuksneša tiešām ļoti gaidīju un jau vienā brīdī sāku bažīties vai maz esmu uzrakstījusi pareizi savu adresi. :) Man par lielu pārsteigumu un prieku tajā bija ne tikai malu atmērāmā ierīce, bet arī ļoti skaists Ilzes šūts maciņš. :)
Ilzes loterija arī ir pirmā, kurā man jebkad paveicies - tāpēc laikam jo dubultā jūtos gandrīz nereāli! :)

Lūk mana jaunā malu atmērāmā ierīce. Šī man liekas īsteni maģisks risinājums un visas pielietojuma iespējas man vēl jāizpēta, bet visnotaļ noteikti jūtu, ka atgriezusies mana šūšanas mūza, kas pēdējo mēnesi kaut kur laiski snauda. Un kā gan citādi - tak ar steigu jāizmēģina kā tas darbojas praksē. 

 

Te Ilzes šūtais maciņš - tik skaists, rūpīgs un mīksts. :) Turklāt nesaprotu pat kā tāda sagadīšanās, bet sarkana ir viena no manām mīļākā krāsām. Pavisam noteikti zinu, ka izmantošu to jau tuvākajās brīvdienās, braucot uz laukiem, lai saliktu dzijas kamolus, adatas un adāmo. Jau iemēģināju - izmērs ir tieši kā nomērīts. :)





Līdz ar dāvanu saņēmu arī kartiņu no tuksneša - pavisam īstu un ar roku rakstītu. :) Kartiņa šobrīd mitinās pie mana ledusskapja, lai vēl pēc kāda laiciņa dotos uz kasti, kur glabāju visādas skaistas kartiņas.


Ilze - vislielākais paldies Tev! Tava dāvana mani ļoti iepriecināja un Ziemassvētku sajūtu man šogad ir ienesusi agrāk kā jebkad. :)

4 komentāri:

  1. Cik mīļi, apsveicu ar jauko dāvaniņu, lai tādi pārsteigumi ir biežāk :)

    AtbildētDzēst
  2. Nu, re ku jauki!Somiņa tiešām kā radīta kamoliņiem!Ilzei īpaši mīļa apdāvināšana sanākusi!

    AtbildētDzēst
  3. :))))) Apsveicu Tevi ar dāvaniņu! Ilzes intuīcija nostrādājusi lieliski! :)))

    AtbildētDzēst
  4. Man ir liels prieks, ka arī somiņai būs kāds pielietojums:) Un re kā man ir palaimējies, un esmu uzminējusi pareizo krāsu:) Paldies Tev par šo ierakstu, un lai Tevi radošā Mūza nepamet un iedvesmo jauniem darbiem:)

    AtbildētDzēst