svētdiena, 2012. gada 1. aprīlis

Ar atgriešanos jeb čau aprīlī!


Čau, meitenes!

Pasludinu savu blog-atvaļinājumu par beigušos un blog-sagurienu par pārvarētu. Ievilkās gan ilgāk kā bija plānots, bet kad bija pagājusi plānotā nedēļa pēc sajūtām jutu, ka vēl negribas neko rakstīt. 

Un tā kā svarīgākais ir sajūtas, tad pieņēmu - ja negribās, tad nevajag. :) Komplektā ar blog-sagurienu man bija arī absolūtais slinkums/ iedvesmas trūkums iekš rokdarbu vai jeb kā citādāk apsauktu radošu aktivitāšu jomas - šujmašīnai pagaidām ziemas snauda, bet ceru, ka tas ir pārejoši un īslaicīgi. Domājot vairāk - pat nesaprotu un varbūt arī nevajag, kur man tāds sagurums, ka marts likās tik garš un mokošs - nu kā divi novembri un vēl tas viss kvadrātā.

Tā vai citādi, bet līdz ar marta beigšanos jūtos kā no jauna, kaut ārā gandrīz ne pa kripatiņu neliekas siltāks vai savādāks. Un patiešām varu teikt - ir labi paņemt tādu pauzi, ja pēc sajūtām liekas, ka tādu tiešām vajag. Meitenes, es iesaku! Ne tāpēc, lai pazustu no bloglandijas, bet tāpēc lai atvilktu elpu un atgrieztos ar jaunu iedvesmu. :) 

Tad uz atgriešanos un pie reizes arī svētdienas kadrs - bildē redzamā kūka jeb pūpolsvētdienas saldās brokastis. Cepta pēc šīs lieliskās receptes no Kristas. Iesaku Jums izmēģināt, jo tā ir fantastiska! :)

1 komentārs:

  1. Hei, apsveicu ar atgriešanos!! Novēlu radošu blogošanas pavasari un vasaru :)

    AtbildētDzēst