trešdiena, 2011. gada 3. augusts

Zeķītes uz raugiem

Pirms kāda laika uzadīju mazzeķītes māsīcas meitiņai :)


Neskatoties uz zeķīšu mazo izmēru, tās tapa gana ilgi.. dziju gan nopirku dienā, kad uzzināju par mazās piedzimšanu, tomēr zeķu formātā tā transformējās neilgi pirms saņēmējai apritēja tieši viens gads.


Šādas vai līdzīgas zeķītes ir ļoti ātri un vienkārši pagatavojamas.. apņemos kaut kad šeit ielikt savu zeķu adīšanas pamācību, kas varbūt noderētu kādai vai kādam, kas vēl nemāk adīt.
Es pati zeķes adīt iemācījos tikai pirms apmēram diviem gadiem.. sāku ar instrukciju no bibliotēkā paņemtas padomju laika grāmatas, bet pilnīgi un galīgi nespēju uzķert domu, tāpēc pirmā zeķe sanāca ne tikai Zsv dāvanu zeķes krietnā izmērā, bet arī ar tādu papēdi, ka tagad žēl, ka nenofografēju pirms izārdīju :D Un kad jau teju vai gribējās mest visam mieru un pieņemt, ka zeķes adīšana nav priekš manis, no entajām izlasītajām instrukcijām internetā, tomēr radās skaidrība.. un tagad šķiet jau visi radinieki ir tikuši vismaz pie vienām adītām zeķēm dāvanā, kā arī man pašai zeķes adīšana liekas absolūti vienkārša.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru