pirmdiena, 2012. gada 13. februāris

Tapotas puķes


Par puķu tapošanas azartu jau reiz stāstīju :) Pat nezinu, kur ir maģija tajā visā, bet mani burtiski ievelk, pat neskatoties uz to, ka tapošana - tāda klasiskā, kur taisa šalles galīgi nav mana nodarbe un tāds konkrēts pielietojums šīm puķēm ar man nav. Bet tā kā savu pirmo puķu pļavu jau esmu sadāvinājusi/ atdāvinājusi un man pašai vairs tikai viena puķe atlikusi, tad nesenās brīvdienās, esot laukos, tapoju jaunas.

Tā kā roka jau ievingrināta, šoreiz gāja būtiski ātrāk un uz laukiem jau braucu ar mērķi, ka varētu uztaisīt kādu puķīti.. :) Sākotnējais plāns gan atkal pārtapa veselā puķu pļavā. :)

Rozīgās:
Paldies, Madara - par jauko dziju - pirmās puķes jau saziedējušas. :)

Gaiši lillīgās:


Un manas favorītes - pļavas puķes:


Nedz zaļa, nedz dzeltena krāsa man nekad tā īsti nav bijusi pie mīļākajām krāsām, bet nu šogad kaut kā tieši zaļs un dzeltens, un tā vien gribas puķes, puķes un vēlreiz puķes visapkārt. Apsvēru arī domu uzziedināt istabā augošo koku, bet nu  - par smagu tomēr šādi ziedi - vienīgi rozā puķe kaut cik gribēja turēties.


Un noslēgumā īstās puķes - pat nezinu kā tās īsti sauc, bet no gandrīz iznīkušām jeb diezgan švakām vasarā, mani pārsteidza ar patiešām sparīgu ziedēšanu tagad ziemā. 


Pavasarīgu Jums nedēļu! :)

6 komentāri:

  1. kāda skaista pļava :))) Un pārsteidzoši, ka katram tās sanāk ar savu īpašu rokrakstu - es šitādas gribēdama nevaru dabūt gatavu, man iznāk tikai tā, kā man iznāk :)))

    AtbildētDzēst
  2. jā, viņas tiešām katram sanāk savādākas.. skatoties vecās bildes secinu, ka viņas man visas kaut kādā mērā līdzīgas, lai gan nemaz ar netaisu ar mērķi viņas vienādas.. skatoties citu puķes - ar zinu, ka nu tieši tādas atkal man nesanāktu.. :)

    AtbildētDzēst
  3. ļoti skaistas! Es vēl aizvien neesmu uzdrošinājusies pamēģināt kaut gan ir tā lieta, uz kā šos brīnumus taisa.

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti skaistas :)! Es jau meklēju tapojamo ierīci, ja to tā var nosaukt, bet vēl neesmu atradusi :(. Ļoti gribētu iemēģināt savus spēkus šādu ziedu gatavošanā.

    AtbildētDzēst
  5. ļoti skaistas puķes ,talantīgi veidotas.

    AtbildētDzēst