svētdiena, 2013. gada 6. janvāris

Paldies rūķim! Laimīgu Jauno gadu!


Laimīgu Jauno gadu! 

Decembris pagājis tik skrienoši, ka jau mēneša sākumā sapratu, ka blogam laika nepietiks, tāpēc pavisam bez sirdsapziņas pārmetumiem pašai sev, ņēmu pauzi. Un atkal un atkal secinu, ka pauzi paņemt šad un tad vajag, jo pēc tam arvien ir daudz & svaigas idejas. Apsolu arī pastāstīt, ko ļoti interesantu es izmēģināju pagājušā gada decembrī. 

Bet tagad man jāsaka paldies savam rūķim, jo vakar man vēlreiz bija mazi Ziemassvētki, jo pie manis atceļoja burvīga dāvana no mana Ziemassvētku rūķa jeb Daces no  dacehobijiem.
 
Manā davanā ir absolūti lieliskas mafinu formiņas - un šī nu ir lieta kā reiz priekš manis, jo es tos tiešām bieži cepu, superīgs audums, garda šokolāde un vēl noslēpums - tas ir tajā zeltītajā maisiņā. 
Noslēpums tāpēc, ieraugot to, kas tur iekšā - man tiešam mazdrusku aizrāvās elpa - cik šī lieta ir skaista, smalka un apbrīnas vērta, un vēl gandrīz vai pārdabiskā kārtā sasaistīta ar veselu stāstu, ko izstāstīju pašai Dacei.

Kas bija tajā zeltītajā maisiņā? - pulsa sildītāji jeb mauči. 


Līdz šim tādus biju redzējusi tikai bildēs, bet nu teikšu kā ir - dzīvē tie ir vēl daudz, daudz skaistāki, turklāt patiešām forši silda! :)

Paldies, Dace - Tava dāvana ir tik skaista! :) 

 
 
Manam apdāvināmajam - Inesei savukārt, ar domām par pavasari aizceļoja tapotā puķu broša, dzija un šokolāde. Inese, lai rodas pavasara sajūta! :) Ļoti steidzos paspēt nosūtīt vēl pirms Ziemassvētkiem, tāpēc visā šajā steigā dāvaniņa palika nesabildēta. 

Paldies arī mūsu galvenajam rūķim jeb Inesei par šīs jaukās akcijas organizešanu! :)

4 komentāri:

  1. Andra! Paldies par vēstulīti un ļoti priecājos ka tev dāvaniņa iet pie sirds! Par tām mafinu formiņām sapratu no bloga, bet par maučiem tik pārliecināta nebiju. :)

    AtbildētDzēst
  2. Sveika!
    Mīļš paldies par dāvaniņu!It viss mīļi sarūpētais noteikti noder un noderš!:)
    Paziņojumu no pasta saņēmu vēl vecajā gadiņā.Un tas radīja patiess patīkamu intrigu -kas tur varētu būt!?Jo dāvaniņai pakaļ tiku tikai jaunajā gadiņā!
    Paldies,Andra!:))

    AtbildētDzēst