otrdiena, 2011. gada 22. novembris

Burvīga dāvana no Homemade cards


Vakar uzzināju, ka esmu uzvarējusi Evitas - tās, kura raksta jauko blogu Homemade cards konkursā & ieguvusi komplektu Ziemassvētku apsveikuma kartiņas pagatavošanai. :)  Un jau šodien dāvana atceļoja pie manis, turklāt pavisam personīgi saņēmu to pašas Evitas. Liels paldies Tev!

Dāvanas maisiņš tik ļoti piestāv maniem aizkariem, ka nevarēju atturēties nenofotografējusi. :)


Bet kas tad bija manā dāvanā? Patiešām lielisks komplekts ar visiem nepieciešamajiem materiāliem - īsta bante, zvaniņš, aukliņa, papīra detaļas + pamācība kā uztaisīt skaistu Ziemassvētku kartiņu. 


Savukārt pērlītes, sniegpārsliņas un mazās detaļas vēl atsevišķā aploksnē, lai nekas nekur nepazustu. 


Te viss komplekts kopā:


Līdz ar materiālu komplektiņu arī jauks pārsteigums - viens jau dāvināšanai gatava kartiņa. Tā kā līdz ar Ziemassvētkiem man tuvojas arī milzum daudz draugu un radinieku jubileju - jau zinu, kas šo burvīgo kartiņu saņems!


Jāsaka kā ir - ar kartīšu taisīšanu līdz šim man ir visai maza pieredze. Un tam par iemeslu laikam galvenokārt ir ideju trūkums šajā jomā + manis pašas kritika par spēju nogriezt taisnas, glītas malas un pēc tam to visu nesaķēpāt ar līmi. :) Tāpēc līdz šim vienmēr esmu apbrīnojusi skaistās paštaisītās kartiņas un tieši tādas arī pirkusi īpašiem gadījumiem. 
Evitas komplektiņš ir tik glīts un tik ļoti uzrunājošs, un galvenais vienkārši saprotams, ka to vienkārši ļoti, ļoti gribas izmēģināt. Pavisam noteikti apsolu parādīt kas man sanāca. Paldies, Evita! :)

2 komentāri:

  1. Mīļš paldies Tev par tik jaukiem vārdiem! Prieks, ka šis komplektiņš Tevi ir uzrunājis un arī rosinājis pašai uzmeistarot apsveikuma kartiņu!
    Lai izdodas! :))

    AtbildētDzēst