otrdiena, 2012. gada 17. aprīlis

No maniem krājumiem uz Taviem & otrādi :)


Pagājušajā nedēļā man bija krājum-apmaiņa ar Helu no foršā bloga Hela darbojas. :) Un ziniet - sajūta ir tik forša, ka visnotaļ ar nepacietību gaidu Aijas no pai! ieteikto ideju par mītavu un blogpasākumu apvienoti. Es ļoti labprāt piesakos uz palīdzēšanu organizēšanā un plānošanā.

Kad pastāstīju par saviem audumu krājumiem un super kārtības ieviešanu (starp citu - kārtība joprojām brīnumainā kārtā vēl pieturas), pieminēju arī zili raibo flaneli, kas man likās crazy krāsās un ilgi "iesēdējies"


Vārds pa vārdam un piedāvāju Helai šo audumu atdot. Cik priecīga sajūta tā kādam uzdāvināt! :) Un dubultā priecīgi, kad lasīju kāpēc savukārt Helai šis audums ne tuvu nelikās trakās krāsās un kaut nācis no padomju laikiem izskatās pat nereāli līdzīgs Japānas zīdam.

Pie manis savukārt no Helas krājumiem atceļoja dzijas. :) 


Un foršākais, ka tieši šādas dzijas man nekad nav bijušas. Esmu vairākkārtīgi uz tādām noskatījusies veikalos un reiz pat biju ļoti sataisījusies pirkt, bet tā ar palika. Man tas dzijas pavediens liekas tik skaists un smalks, ka tagad jāsāk domāt idejas, ko no tādas vislabāk būtu adīt. 

Cik forša tā bloglandijas būšana!

Priecīgu vakaru, meitenes! :)

4 komentāri:

  1. ..Lielisks veids ka no kaut ka atbrivoties un pie viena iegut kaut ko jaunu !

    AtbildētDzēst
  2. jes jes jes. Viss notiks! Es jau štukoju vietas jautājumu!:)

    AtbildētDzēst
  3. Tā maiņas ideja gaisā virmo! Un mēs to jau realizējām. :)

    Pai Aijas ideja par mītavu ir lieliska, tikai tai ir viens trūkums - līdz mītavai trakoti ilgi jagaida. :D

    AtbildētDzēst