ceturtdiena, 2011. gada 8. decembris

Vesela nedēļa


Apkopoju idejas pašgatavotai Ziemassvētku dāvanai un pazudu uz veselu nedēļu. Nepavisam gan nav tā, ka pa šo nedēļu esmu paspēju tās visas iedzīvināt, vēl vairāk - neesmu neko šuvusi vismaz nedēļas divas, jo adu savu zeķu plejādi un brīžam joprojām liekas, ka laiks skrien pārāk ātri... 

Kas viss pa šo nedēļu noticis?

5dien devos uz pastu un aizsūtīju dāvanas Annai un Aijai. Tik forša tā dāvināšanas sajūta! :) Un dubulti priecīgi, kad šodien uzzināju, ka Aija jau paciņu saņēmusi. :) 

Brīvdienās sabiju laukos. Lai pievilinātu sniegu izrotājām māju, cepām pīrāgus, kanēļmaizītes un magoņmaizītes. Mm.. cik garšīgas sanāca. :)



Ar rauga mīklu man patiesi maza pieredze, tāpēc paldies manai draudzenei, kas iet konditoru kursos un padalījās ar tiešām foršu un ātri pagatavojamu mīklas recepti. :)

Iemēģināju arī roku tapošanā. Šis bija otrais mēģinājums iedraudzēties ar t.s. grābekli, tomēr neskatoties uz manas skolotājas izcilo pacietību, aizrautīgo centību un faktu, ka man patīk tapotās šalles secināju, ka šis rokdarbu veids tomēr nav priekš manis. Pat nezinu kur ir problēma - tajā, ka man lēni gāja uz priekšu vai tajā, ka man bija garlaicīgi.


Vēl nevarēju beigt priecāties par Ziemassvētku kaktusu, kurš šogad zied tik skaisti & sparīgi, ka nav šaubu - Ziemassvētki jau pavisam drīz. 


Biju arī grāmatnīcā un pilnīgi neplānoti no turienes iznācu ar divām absolūti burvīgām grāmatām. Kūku grāmatu gan jau zināmā mērā biju nolūkojusi, bet Salāti pievienojās neplānoti. Turklāt, lai gan sākotnēji vairāk gribēju tieši Kūku grāmatu, tad jau mājās esot konstatēju, ka Salātu ir pat interesantāka. Tā vai citādi - abas grāmatas, manuprāt, ir tiešām superīgas, jo receptes ir interesantas, skaidri uzrakstītas un vairums sastāvdaļu nav jādodas nez kur meklēt. Šīs abas būs mans ēdienu izaicinājums Jaunajā gadā. :)


1dienā savukārt noslēdzu operāciju "pārmainīt telefona operatoru". Pa šo nedēļu vairākkārtīgi paspējuši pārsteigt abi - gan jaunais, gan vecais, tāpēc tas viss kopā laikam ir vesels stāsts. 
Vēl tiku pie sava apdāvināmā Ineses Ziemassvētku dāvanu izlozē :) un tagad esmu tiešām liela izaicinājuma priekšā. 


2dienā adīju, adīju, adīju un beidzot savā Ziemassvētku dāvanu sarakstā dažas lietas varēju atzīmēt kā gatavas. :)

3dienā satikos ar draudzeni. Cik labi, ka ir tādi draugi ar kuriem var tā no sirds izpļāpāties par visu iespējamo. :) 

 
Savukārt šodien biju nolēmusi beidzot piesēsties pa datora un parādīt savu jau pirms kāda laika tapušo pamācību kruzuļotās šalles šūšanā, bet secināju, ka nevaru atrast, kur pazudušas bildes... :)

Un kas jauns Jūsu nedēļā?

3 komentāri:

  1. Tā salātu grāmata mani ieintereģēja :)) Kas ir izdevējs?

    AtbildētDzēst
  2. Tik skaists kaktuss! :))) tiešām Ziemassvētki tuvojas:)))
    Grāmatas kārdinošas, gluži kā Tavi pīrādziņi un maizītes! :))) tāda svētku tuvumu nojausma palasot šo Tavu ziņu:))))

    AtbildētDzēst