piektdiena, 2012. gada 6. janvāris

Jauna veida volānšalle + zeķes = dāvana


Tā kā Ziemassvētki veiksmīgi aizvadīti un visas dāvanas sadalītas, arī es varu pastāstīt & parādīt  dažas no savām dāvanām. :) 
Jāsaka gan, ka novembra sākumā mans paštaisīto dāvanu saraksts bija garš un pat ļoti apjomīgs, novembra beigās tas tapa apīsināts, savukārt decembra sākumā tika koriģēts, lai starp ikdienas darbiem un dāvanu gatavošanu nepazaudētu arī pašu svētku gaidīšanas un baudīšanas sajūtu. :)

Šī dāvana - volānšalle + vilnas zeķītes bija manai foršajai māsai.


Tas, ka viņas dāvanā vismaz vienam no elementiem bija jābūt šallei nav pat apšaubāms, jo viņa ir 100% šaļļu/lakatu/lakatiņu cilvēks. Un es varu tikai apbrīnot cik meistarīgi viņa prot sakombinēt/sasiet vai vienkārši cik labi viņai pie visa izskatās nebeidzamās šalles un lakati. Laikam jau arī tieši viņas iespaidā zināma ievirze uz šallēm & lakatiem pielipusi arī man, bet tas jau ir cits stāsts. :)

Šī mežģīņotā volānšalle ir adīta pēc šīs  manas pamācības, vienīgi ar atšķirību, ka 1 valdziņš = viens dzijas caurums. Rezultātā sanāk drusku kuplāka un kruzuļotāka. Turklāt šī dzija ir mazliet atšķirīga, jo gar tās apakšējo malu ir tādas kā bumbiņas jeb vienkārši pati mala jau ir dekoratīva. 
 
Nezinu vai bildē to var labi saredzēt, jo dāvanu saiņošanā tāda kārtīga pieeja bildēm šoreiz izpalika. Te dzija tuvumā, kur nedaudz vairāk saskatāms.
Un otra dāvanas daļa - mīkstas & siltas vilnas zeķes. Lai gan īsta ziema joprojām nav, siltām kājām noder vienmēr. :)

Lai labi valkājas! :)

3 komentāri: