svētdiena, 2012. gada 1. janvāris

Laimīgu Jauno gadu!

Laimīgu Jauno gadu! Lai piepildās viss tas, ko visvairāk gribās - gan skaļi pateiktās lietas, gan klusi domātās vai varbūt nočukstētās.. tieši to man gribas šogad vēlēt visiem un arī sev pašai Jaunajā gadā! :) 

Jauno 2012.gadu sagaidīju Vecrīgā - ar šampanieti, salūtu un daudz cilvēkiem visapkārt - nu tieši tā, kā šogad to gribējās! :)

Līdz ar Jaunā gada atnākšanu, pavisam noteikti var teikt, ka Ziemassvētku brīvdienas ir godam pavadītas. Man šogad tajās bija daudz sajūtu, daudz jauku satiktu cilvēku un priecīgu smaidu. 

Ziemassvētkus sagaidījām laukos, kuri mūs savukārt sagaidīja ar sniegu - īstu, reālu un pietiekamā daudzumā. Sniegs, sniegs un vēlreiz sniegs! :) 
Ziemassvētki pagāja uz piparkūku, pīrāgu un visādu gardumu nots. Sajust, sasmaržot un pats galvenais - būt kopā ar mīļajiem. :)


Pēc Ziemassvētku rītu savukārt sākām ar mēģinājumu atcerēties/ saprast dažādu galda spēļu noteikumus - tā lēni un nesteidzīgi..  ēdot piparkūkas un sēžot starp dāvanām. 


Pie dāvanām, turklāt speciāli viņiem atceļojušām no Anglijas, tika arī divi četrkājainie draugi.

Mana Ziemassvētku sajūta turpinājās ar beidzamajā Vecā gada darba dienā saņemot dāvanu no Līgas, kas raksta jauko blogu Liki burtnīca
Paldies, Līga! Paldies par kartiņu, matu lenti, sirsniņu un sajūtām šādas jaukas dāvanas saņemot! :) Paldies arī Inesei, kas organizēja un koordinēja visu šo dāvanu apmaiņu.

5 komentāri:

  1. Lai piepildās! Lai skaists,laimīgs un tieši tāds gads, kādu to vēlies! :)))
    Skaisti, balti svētki un sirsnīga un mīļa dāvaniņa!:))

    AtbildētDzēst
  2. Skaisti, balti pavadītie svētki un mīļa, sirsnīga dāvaniņa no Līgas!Sākotnēji šo ideju redzēju kā kaklarotu un arī es šogad to kādai jaunkundzei uzdarināju un atzinām, ka vislabāk tā izskatās kā matu lenta, nevis kaklarota vai rokassprādze!

    AtbildētDzēst
  3. Laimīgu un skaistu arī Tev Jauno gadu :)! Lai piepildās viss, ko esi iecerējusi!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes! :)

    Biene, man viegli jānosarkst, jo tikai šodien sapratu, ka mana dāvana kā rotiņa, nevis matu lenta domāta.. - tā vai citādi - lielais paldies dāvinātājai! :)

    AtbildētDzēst
  5. Lūdzu, lūdzu, Andra! Lai labi nēsājas - vienalga ap kuru ķermeņa daļu. :c)
    Te mana pamatversija http://likiburtnica.wordpress.com/2011/11/22/saadities-sapities/
    Mēs ar draudzeni spriedām, ka tāda varētu būt arī dekoratīva jostiņa pie pavisam vienkāršas kleitiņas.
    Paldies arī par vēstuli draugos! Man ar piegādes piedzīvojumiem radās viens secinājums - nevajag lietas sarežģīt, ja Tu šiem sarežģījumiem neesi gatavs! ;c)

    AtbildētDzēst