svētdiena, 2013. gada 24. marts

Ziema, prom!


Kad visiem zeķes saadītas un sadāvinātas, beidzot jāuzada arī sev pašai. Tā janvārī, savācot dzijas pārpalikumus no 3 citām zeķēm, sāku adīt, tomēr līdz ar pusmēnesi un vēl daudz ko citu - darbiņš kaut kā atlikās.  

Hmm.. iespējams ziema tā aizkavējusies, ka gaidīja, kamēr manas zeķes taps pabeigtas... :) 
Tā nu šodien izadīju pēdējās rindiņas, savilku diegu un viss - zeķes gatavas! Ziema, prom!


Bet pret ziemu nekādu pretenziju mūsmājās nav šim mīlulim, kurš savas dienas vada ķerot saules peldes un sildot puncīti. 

Kurā istabā saule, tur tai seko kaķis. :)




 
Lai saulaina nedēļa! :) 

6 komentāri:

  1. :) - tā ir dzīves patiesība: ja istabā būs kaut viens saules stariņš, kaķis to noteikti izmantos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā :)
      es reizēm pat brīnos - kā var tik traki vispār uzkarst & kā visbeidzot viņš nepārkarst :)

      Dzēst
  2. Mūsējais dara tāpat! :) Cerams, ka ar savām zeķītēm nebūsi piebūrusi vēl garāku ziemu! :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cerams nebus gan ziema vel garaka-sorit ka reiz beidzot likas pat silti pavasarigs :) bet tiesi tik,lai tomer pagutu ari vel zekjes pavalkat :)

      Dzēst

  3. LABA DIENA, Es esmu šeit, lai sniegtu jums labas ziņas no PROF CINDY INVESTMENTS aizdevuma piedāvājuma, tukšām bankomātu kartēm un Bitcoin investīcijām. Vai esat mēģinājis iegūt īstu aizdevuma aizdevēju, es saņēmu savu biznesa aizdevuma summu €780,230.10 no prof. Sindijas Alberto PĒDĒJĀ NEDĒĻĀ, lai uzsāktu uzņēmējdarbību. Vai jums ir nepieciešama tukša bankomāta karte vai bitcoin, un, mēģinot to iegūt, ir radušās problēmas? Šeit ir Prof Cindy Investments tukšas bankomāta kartes piedāvājums, aizdevuma piedāvājums, Bitcoin/Recovery piedāvājums, kas ir viegli un par pieņemamu cenu pieejams, un tas var tikt piegādāts jums, gaidot 48 stundas pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu no viņas pa e-pastu profcindyinvestments@hotmail.com

    MRS.CINDY INVESTMENTS PATIESI UZTICAMI TIEŠSAISTES PAKALPOJUMI INC@2023
    profcindyinvestments@hotmail.com

    AtbildētDzēst
  4. Vai jums nepieciešama steidzama finansiāla palīdzība? Mēs piedāvājam pieejamu aizdevumu ar 2% procentu likmi. ja jā, sazinieties ar mums šodien pa: prestitisindacali@gmail.com

    AtbildētDzēst