otrdiena, 2011. gada 20. septembris

Puscimdiņi


Rudens uz visiem 100% = mans gadalaiks.. :) Man patīk  skatīties kā krāsojas lapas, sajust smaržīgo dzestrumu no rītiem, ietīties siltā šallē un tā tālāk un tā joprojām :) 
Pieļauju gan, ka ļoti daudz domubiedru manam viedoklim par rudeni varētu arī nebūt.. :D Vienīgais posms iekš rudens, kas man nepatīk ir novembris, kad nav vairs lapu, bet nav vēl arī sniega, ir tumšs un slapjš. Pilnīgai atšķirībai no vispārējā vasaras fanu pulka varu piebilst, ka man ļoti patīk arī tāda īsta ziema! :)   

Rudens pie mums visnotaļ noteikti ir iestājies uz palikšanu, jo apmērām pēdējās nedēļas robežās jūtu, ka no rītiem sāk gribēties vilkt cimdus. Ja negribas vēl pavisam īstos cimdus, tad īsti piemēroti ir puscimdiņi jeb tiem, kam pirkstu gali vaļā. Es pati galvenokārt valkāju tikai ādas cimdus, tāpēc šie puscimdiņi uztapa priekš manas māsas. :)


Ja liekas, ka krāsas jau kaut kur redzētas - viss pareizi, :) jo adīti no šī un šī darbiņa dzijas atlikumiem. Adīti gluži tāpāt kā parastie cimdi, tikai bez augšējās daļas. Priecīgākai valkāšanai uztamborēju aukliņu ar bumbuļiem galos. :)

Un kāds ir Jūsu mīļākais gadalaiks? 

4 komentāri:

  1. Es ar', es ar'- rudens fans! :) Jauki puscimdiņi! Bumbulīši vispār apburoši! :)

    AtbildētDzēst
  2. man ar visi gadalaiki tīk - katrs ar savu krāšņumu ir, kas ir jāizbauda :)
    cimdi pa glīto ;)

    AtbildētDzēst
  3. :))feini puscimdiņi! Bumbulīši vispār izskatās tādi apēdami:))))
    Gadalaiki visi ir feini:))) Priecājos, ka pie mums ir izbaudāma gan silta vasara, gan krāsains rudens, gan sniegota ziema un tad ziedošais pavasaris:)) Un krāsu patikšana seko līdzi gadalaikiem:D

    AtbildētDzēst