ceturtdiena, 2011. gada 1. decembris

Idejas pašgatavotai Ziemassvētku dāvanai


Kopš ieliku blogā sīkrīku, kas skaita cik dienas atlikušas līdz Ziemassvētkiem šķiet, ka laiks sācis skriet ar dubultu ātrumu. Turklāt šodien, līdz ar 1.decembri, lai gan bez sniega, bet pavisam noteikti ir iesākusies ziemas sezona, tāpēc ir tiešām beidzamais laiks, lai sāktu domāt par Ziemassvētku dāvanām. 

Tā kā Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki, tad man ļoti patīk rosīties par & ap dāvanām, piparkūkām, mājas rotāšanu un visu citu pārējo. :) Beidzamos gadus mūsmājās Ziemassvētku dāvanas visbiežāk sastāvēja no divām daļām - kādas pašgatavotas un kādas pirktas lietas. Šogad biju plānojusi pārorientēties vairāk tieši pašgatavoto dāvanu virzienā, tāpēc visu ideju sarakstu sastādīju jau apmēram pirms mēneša. Līdz šim gan likās, ka laika vēl ļoti daudz, tomēr šodien nonācu pie skaudrā secinājuma, ka ar ideju praktisku īstenošanu ne tuvu nesokas tik raiti kā gribētos (āāā - nu kur tas laiks paliek?) un iespējams šis tas būs jāpārplāno.

Ja Jums vēl pietrūkst pa kādai idejai vai arī šis tas jāpārplāno - varbūt noder kaut kas no mana apkopojuma, kurā ir 8 lieliskas šūšanas pamācības jeb tutorials, manuprāt, absolūti burvīgu lietu pagatavošanai, no kurām ikvienu man gribētos arī pašai izmēģināt un uztaisīt pašai priekš sevis vai dāvanām.




  



  

 





Un kā Jums ar Ziemassvētku dāvanu plāniem un ideju realizēšanu?

3 komentāri:

  1. Māsu bērniem iepirkām dāvanas jau augustā (!) :D izmantojām lielo atlaižu dienu Dominā, kā arī jau tad nojautu, ka sašūt visiem sīkučiem mantiņas man nebūs laika. Lielajiem - ir tā,ka mūsu saime tik liela, ka nu jau kādu 6. vai 7. gadu rīkojam loteriju un gatavojam dāvanu par noteiktu summu attiecīgajam cilvēkam, kas izlozēts. :) man jau idejas ir, atliek nopirkt vajadzīgos materiālus un salikt ideju kopā :)

    AtbildētDzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  3. Feinas idejas dāvanām! Paldies Tev! :))))

    AtbildētDzēst