trešdiena, 2012. gada 8. februāris

Arktiskās brīvdienas, Rammstein un daudz darba




Beidzamā nedēļa man pagājusi tik ļoti saspringi, stresaini un mēģinot paspēt izdarīt 101 un vēl vairāk lietas vienlaicīgi, ka kopš svētdienas nebija izdevies mājās piesēsties pie datora, lai ielūkotos, kas jauns bloglandijas pasaulē. Tad nu šovakar, kad beidzot jūtu iestājamies zināmu mieru & iztālēm gaidu savu nākamās nedēļas atvaļinājumu, kura laikā plānoju darīt - neko jeb vnk atpūsties :) bija tik forši izlasīt daudz jaunu ziņu, notikumu un aprakstu. 

Visā šajā laika trūkumā, protams, izpalika arī laiks, lai pati ko pastāstītu vai uzrakstītu vairāk par Diānas svētdienas kadru akciju. 

Un lai gan 3dienā stāstīt par brīvdienām varbūt ir drusku novēloti, tomēr nevaru atturēties. Biju savos laukos iekš Vidzemes pakalniem un tur tiešām bija tik auksti, ka pat vispār nespēju atcerēties tik arktisku aukstumu. Iesilusi diena = -28C. Līdz ar milzu aukstumu, bija tik stindzinoši zilas debesis, ka satuntulējos kā sīpols un gāju bildēt. 




Apmēram pēc minūtēm 15 vai 20 sajutu arī jau sen aizmirsto sajūtu, kā ir, kad apledo skropstas un liekas, ka ja vien acis netiks pietiekami cītīgi mirkšķinātas, tās tiešām aizsals.


Vakar un šovakar pie -8C jau jūtos gandrīz kā atgriezusies vasarā. :)

Neskatoties uz daudzajiem darbiem vakar biju arī uz Rammstein koncertu. 

 Foto no: tvnet.lv

Pie faniem mani ne tuvu nevar pieskaitīt un jo vairāk - dziesmas varbūt tikai dažas atpazīstu, bet koncerts tiešām bija FANTASTISKS! 
Sen neatceros kādu tik kvalitatīvu ārzemju grupu koncertu - gandrīz 2 stundu garumā, bez čammāšanās + šovs pāri visam. Tik milzīgu uguņošanu un daudz dzīvās uguns vienkopus telpās pat laikam nemaz nebiju nekad redzējusi. Turklāt nevis visu laiku vienādas uguns vai ik pa brīdim kādas liesmas, bet daudz - ļoti daudz dažādu variantu un elementu. Tāpat neizpalika arī visādi papīru lietutiņi, ūdens un putas. Nezinu gan ko par to visu domāja tie skatītāji, kas stāvēja un paši arī sajuta, bet sēžot no malas - izskatījās tiešām iespaidīgi.
Diemžēl bildes - nu tādas, kas patiesi atspoguļotu cik grandiozi viss vakar izskatījās tā vietējos portālos nemaz nevaru atrast. Dažas var apskatīt šeit un šeit. Nav šaubu, kas šis man pagaidām šogad ir labākais no koncertiem kādos esmu bijusi un ja vien vēlreiz viņi uzstāsies Rīgā - iesaku aiziet arī tiem, kas nav fani.

4 komentāri:

  1. Par Rammstein koncertu pievienojos par visiem 100%..es arī tur biju un izbaudīju šovu visos smalkumos..un liesmu karstumu varēja sajust arī balkonā esot tieši pretī skatuvei (neskatoties uz lielo attālumu)..

    AtbildētDzēst
  2. Man arī šodienas laikas ar -8 šķita galīgi silts un pilnīgi gribējās pāris kārtas uzreiz novilkt. Par zilajām debesīm priecājos katru dienu, un kas par saulēktiem/saulrietiem ir. Baigi skaisti! :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, par Rammstein koncertu - tas tiešām ir labākais šī gada notikums, pagaidām. Arī es biju balkonā pretī skatuvei, un izbaudīju koncertu un šovu visā krāšņumā. "Baterija" nu ir uzlādēta labam laiciņam.. :)

    AtbildētDzēst
  4. Es gan Ramštainos biju gandrīz pie skatuves - no tiem, kas dabūja gan laivu pataustīt, gan spīdīgos papīrīšus visās kabatās, gan putas uz galvas. Pie tām putām es tā apsmejos, ka vaigi sāka sāpēt, tiešam bija forši.

    No augšas laikam to visu labāk varēja redzēt, tikai jautājums, kā pie tā visa var nosēdēt? :D Mēs apakšā izdauzījāmies tā, ka pusgadu vēl uz koncertu negribēsies. Bija super!

    AtbildētDzēst