pirmdiena, 2012. gada 16. janvāris

Sniega pilnas brīvdienas


Visu pagājušo nedēļu nevarēju vien beigt domāt cik ļoti man gribas sniegu - daudz, daudz sniega, lai varētu beidzot slēpot un arī rīts un vakars beidzot beigtu izskatīties vienādi pelēks. Ap nedēļas vidu jau jutos tik sagurusi, ka nolēmu piektdien ņemt brīvdienu - ja nu nav sniega, tad vismaz izgulēšos. :) 

Lieki laikam teikt cik priecīgs pārsteigums mani sagaidīja, kad piektdien pamodos un aiz mana loga tepat Rīgā sniga - patiešām daudz & pamatīgi sniga! :) Tā nu manas brīvdienas pagāja iekš sniega viļņa :) Te dažas bildes sniega mīļotājiem, :) bet tiem, kas sniegu negrib - iespēja priecāties, ka Rīgā tomēr sniega krietni mazāk. :)




Sniegu mīlošais suns :)




Līdz ar sniega priekiem laukos nosvinējām arī Vecā Jaunā gada sagaidīšanu. Zilais siers + bumbieri/ vīnogas = manuprāt, lieliska uzkoda, jo sevišķi, ja vēl kopā ar aukstu šampanieti. :)


Atgriežoties Rīgā devos uz Biķernieku mežu, kur ar svētdienu sāka darboties trase. :) Jāsaka gan, ka trase nav ideāla, bet labāk tāda nekāda. :) Tā kā es pie tiem, kas cer vēl vismaz uz tikpat un dubultā lielu sniegu devu. :)

Un kā Jums ar sniegu? :)

5 komentāri:

  1. Sniegs laukos - tas ir skaisti. Sniegs Rīgā - tas ir ūuuuužass! Nē, nē, nē! Ja man no saviem "laukiem" ir jābraukā uz Rīgu uz darbu, tad vislielākās šausmas mani pārņem, atceroties divus iepriekšējos gadus... Un, tā kā uz darbu tik tiešām ir jābraukā, dižas izvēles nav, tad - NĒEEEE, tikai ne sniegu!!!! :(

    AtbildētDzēst
  2. Man ir prieks, kad mana meita sažmiedz ģīmīti un ļauj sniegam krist uz sejiņas skaļi ķiķinot un, kad dēli brauc pa kalnu spiegdami, bet....Pagājšgad tīrot to sniegu sabeidzu muguru, vēl tagad sāp....Cerēju šogad apārstēt, bet nu....

    AtbildētDzēst
  3. Beidzot sniegs ir arī Jūrmalā! :)) Man jau vairs īsti neticējās, ka būs... bet ir! :))) Un tagad puikas nav vakaros dabūjami istabā, jo ir vēl drusciņ jāved sniegs kaudzei, no kuras taps būda, vēl drusciņ ir jābrauc lejā no kalna, vēl drusciņ jāpikojas... nu tādi vēl simts un viens vēl drusciņ! :D Ar mazo meitu sagaidīsim mazās kamaniņas no tālās garāžas un tad arī dosimies uz kāpu, ceru, ka viņai patiks.

    Maija - šogad Tava sniega tīrītāju brigāde varētu būt puikas! Un Tevim tiks sniega baudītājas prieks:)))

    AtbildētDzēst
  4. Njā.. man sniega tīrīšanas vajadzība tāda kārtīga pagalma robežās gan atkrīt, iespējams, tāpēc priecīgāk uz to visu sniega būšanu skatos :) Savukārt iešanu pa nosāītām un slapjām ielām Rīgas ielām pie sniega baudīšanas neskaitu. Bet nu tā vai citādi - ļoti priecājos par uzsnigušo sniega kārtiņu, patīkamajiem maziem mīnusiņiem un ziemīgo gaisu! :) Lai priecīga diena, meitenes! :) :)

    AtbildētDzēst
  5. Man laikam sentimenta dēļ ir tikai tādas idealizētas atmiņas par sniegu palikušas vien:)Nu labi, piekrītu gan, ka pilsētā tas prieks par balto substanci nav tik liels kā laukos...
    Bilde ar suni kupenā - fantastika!!!

    AtbildētDzēst