otrdiena, 2011. gada 4. oktobris

Atpakaļ no atvaļinājuma & pirmās vilnas zeķes!

Čau, visiem! :)

Taisni vai gribas iesākt šo ierakstu gandrīz kā vēstuli, kad paskatos cik ilgs klusums sanācis. :) Lai nu kā tur būtu - esmu atgriezusies no atvaļinājuma! :)

Kā man gāja un ko es darīju apņemos pastāstīt mazliet vēlāk - kad bildes & domas būs sakārtojušās, būs sakārtotas mantas un atgriezta zināma kārtība mājas, :) tomēr jau tagad varu pastāstīt, ka izceļojos pa Norvēģiju, mazdrusciņ pa Zviedriju un pavisam ļoti mazdruciņ jeb caurbraucot arī pa Igauniju.  :)
Sabiju ļooti daudz visādās interesantās vietās, esmu saelpojusies super daudz svaigu kalnu gaisu un vienkārši uzņēmusi enerģiju & ieguvusi ideju lērumu ziemai. :)

Bet ja runājam par ziemu, tad vēl beidzamajā dienā pirms atvaļinājuma pabeidzu pirmās šīs sezonas vilnas zeķes.


Sezonu gan pirms laika jau atklāju ar šīm mazzeķītēm, tomēr tā, kā tās bija tik mazas un adīju vēl pirms pavisam noteikti uz palikšanu bija iestājies rudens, tad man pašai liekas, ka tā īsti skaitās tikai šīs. :)


Adīju no zeķu dzijas + kid mohēras pavediens. Kid mohēru lieku, jo man patīk, ka ir pūkaināk + liekas, ka tā ir siltāk un arī ilgāk valkājas. :)


Nu ko - aiziet adīt zeķes, bet es tikmēr mēģināšu izlasīt, kas jauns pa šo laiku noticis bloglandijā! Uz tikšanos! :)

3 komentāri:

  1. foršas zeķes. man patīk krāsa ļoti dzijai :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Madara :)
    Man ar ļoti patīk krāsa un tā kā dzija izgāja pat mazāk nekā sākotnēji plānoju - tā vien liekas, ka pat divi pāri šādas man vēl varētu sanākt.

    AtbildētDzēst
  3. Malacis! Kā man sagribējās zeķu dziju, lasot šo ierakstu! Man ar speciālo zeķu dziju ir niecīga pieredze, biju nopirkusi vienu neparasti dārgu (man tā likās) ficīti, kura izrādījās četrkārtīgā un tik tieviņa, ka likās - nemūžam nespēšu no tik plānas dzijtiņas kaut ko uzadīt. Bet tā svītru kārtošanās kaut kā ievelk procesā, un būs jāpaskatās vēl kāda zeķu dzija.

    AtbildētDzēst